Overslaan en naar de inhoud gaan
Beschrijving

Voor de laatste officiële rit van het clubjaar spreken we af in Café 't Peirt, Kasteelstraat 1, 9200 Dendermonde.

Parkeren kan - voor zowel de rit als de AV - op Parking Gedempte Dender schuin tegenover het café (adres: Papiermolenstraat 11-23, maar je kan er op rijden via de Kasteelstraat).

Zoals gebruikelijk bij een clubrit: samenkomst kan vanaf 11u, graag met volle tank, vertrek stipt om 13u.

Minder gebruikelijk bij een clubrit maar dan weer zeer gebruikelijk voor een slotrit: dit is een kortere rit (max 85km), zonder tussenstop. Dit natuurlijk omdat we tijdig terug moeten zijn voor de Algemene Vergadering, die doorgaat in de zaal boven 't Peirt en om 15u start. Meer daarover op pagina 7.

Uiteraard loont het om zowel aan de rit als aan de AV deel te nemen. De rit telt immers mee voor het rittenklassement (boetiek-bon) en om te voldoen aan de voorwaarden om je als effectief lid te registreren (zie alweer pagina 7). Wie voor de vergadering blijft, krijgt niet alleen inzage en inspraak in het clubgebeuren, maar ook nog een drankje op kosten van de club en misschien wel meer...

Een korte rit van en naar Dendermonde betekent dat we daar wel in de buurt blijven, maar we zoeken alvast zoveel mogelijk van de groenere en bochtigere oorden op. Benieuwd in hoeveel van deze gemeentes, dorpen en gehuchten je al geweest bent!

15-10-2023 13:00
Adres

Café 't Peirt
Kasteelstraat 1
9200 Dendermonde
België

De .gpx bestanden zijn hier te downloaden (na inloggen). Als er  slechts 1 download staat dan is de gpx voor de hele route. Anders bestaat de route uit een deel van begin tot pauze, en een deel van pauze tot einde en zijn er twee download links.