Overslaan en naar de inhoud gaan
2022 - Meet en Greet
Soort activiteit
Andere event
Datum
10-12-2022 13:00
Beschrijving

Vorig jaar is de Meet & Greet niet mogen doorgaan, daarom dit jaar een dubbeldikke editie. 't Is te zeggen: eentje die uit meerdere delen bestaat.

Deel 1. Noem dit deel gerust de "Piet & Greet". Sinterklaas is inmiddels weer naar Spanje vertrokken maar een van zijn hulpsinten, Sintejohan, is in België gebleven speciaal om de brave - of toch sympathieke - "kindertjes" van de MGCB (we zijn nog jong van hart, nietwaar) nog een laatste keer dit clubjaar te begroeten en misschien zelfs te belonen.

Deel 2. Een authentieke "Meet & Greet". Niet alleen Sintejohan kan je deze namiddag begroeten, ook je medeleden kan je wat beter leren kennen. Grijp deze kans dus om ook eens een babbeltje te slaan met de leden die je nog niet zo goed kent. Wie weet levert ook dit deel wel een beloning op...

Deel 3. Korte nadruk op "Meet zonder Greet". 'Meet' zoals in 'Meeting', heel even vergaderen dus. Op de ALV van 16 oktober ll. kon het agendapunt van de aangekondigde statutenwijzigingen immers niet gestemd worden wegens onvoldoende aanwezige werkende leden. Waarbij de statuten dan ook een tweede ALV voorschrijven. Lang zal dit deel wellicht niet duren: nog eens toelichten waarover de statutenwijzigingen gaan (zie ook artikel over de ALV hier verderop), stemmen, stemmen tellen en over naar deel 4.

Deel 4. Ofte de "Sweet & Greet". Eindigen doen we - bij wijze van uitgebreid afscheid - met het gezamenlijk verorberen van pannenkoekjes!

Plaats van het gebeuren: 't Kaffee RP, Aarschotsesteenweg 29, 3110 Rotselaar.

Ingang langs zaal Belgica. Veel parkeergelegenheid op de P+R aan de overzijde van de rotonde.

Agenda:

14u00-15u00: Welkom vanaf 14u00, graag aankomst ten laatste 15u00. Op audiëntie gaan bij Sintejohan en 'meeten' & 'greeten' met de andere leden.

15u45-16u15: ALV II 2022. Statutenwijzigingen stemmen. 16u00-17u00: Pannenkoekjes eten.

Adres

T Ka
Aarschotsesteenweg 29
3110 Rotselaar
België

Kalender