Overslaan en naar de inhoud gaan
2022 - Programmatievergadering
Soort activiteit
Andere event
Datum
19-11-2022 20:00
Beschrijving

Genoeg GPS-routes en -tracks te vinden op het wereldwijde web, maar wat nog leuker is dan zo'n rit rijden, is een rit samen rijden, en vooraf, tussendoor en achteraf kunnen keuvelen op een gezellige locatie.

De kern van een MGCB-groepsrit dus.

Dat komt natuurlijk niet vanzelf, dus naar jaarlijkse gewoonte vragen we aan onze leden wie zo'n rit wil maken. Op deze programmatievergadering leggen we namelijk de jaarkalender voor 2023 vast, zodat die in de laatste Giornale van 2022 gepubliceerd kan worden.

Je hoeft dus niet naar deze vergadering te komen als je enkel te weten wil komen wat het programma zal inhouden. Wel ontvangen we je graag als je zelf eens voor een rit wil zorgen. Zelfs als je dat nog niet eerder gedaan hebt, de 'anciens' staan je met plezier bij.

Wat houdt het maken van een MGCB-rit in?

- je maakt een mooie rit van 100 à 120km,

- voorziet een startlocatie (typisch een tof café met voldoende parkeergelegenheid) waar we vanaf 11u terecht kunnen, een tussenstop halverwege (typisch een ander tof café) en als het even kan ook nog een fijne eindstop (al kan dat natuurlijk oook weer dat eerste tof café zijn)

- bij voorkeur ben jij de dag van de MGCB-rit ook de voorrijder
- als je zelf niet goed weet hoe van je mooie route en GPX-track te maken, helpt het bestuur je graag. Het bestuur zorgt ook voor de publicatie van de ritten.

De rit hoeft natuurlijk nog niet in kannen en kruiken te zijn op het moment van de programmatievergadering. Hier overlopen we alle voorstellen en leggen we de data vast. We hopen dus op een talrijke opkomst =op een goedgevulde MGCB-kalender voor 2023!

Programmatievergadering, zaterdag 19 november om 20u in het zaaltje van Don Petrol, Bergstraat 11, 3390 Tielt-Winge. Het eetcafé is open vanaf 18u (eten mits reservatie).

Adres

Café Don Petrol
Bergstraat 11
3390 Tielt-Winge
België

Kalender