Overslaan en naar de inhoud gaan
Beschrijving

Iedere rit doen we andere provincies aan, en vandaag is Vlaams-Brabant aan de beurt. Meer bepaald Oost Brabant zelfs, en nog meer bepaald het Hageland. Vertrekken doen we in Holsbeek, waar we vanaf 11 uur verzamelen voor een hapje, een drankje en een praatje. 

We toeren dan richting onze eerste stop (maar zeker niet rechtstreeks). Onderweg daar naar toe komen we langs de Vlooybergtoren, wereldbekend in heel België, waar we even halt zullen houden en een poging gaan doen om een groepsfoto te trekken. Daarna voegen we een pauze in bij cafe VIDANGE Butschovestraat 13 3384 Wever/ Glabbeek

Na een klein uurtje bij Vidange zit iedereen te popelen om weer te vertrekken en gaat Don Enrico (Eric Vandecauter) jullie meenemen over mooie wegen dooeheen de Brabanste velden en weien richting het eindpunt, weer terug in Holsbeek, en niet toevallig dezelfde lokatie als de startplaats.

Let op: Deel 1 van de route zou mogelijk commentaar van uw GPS kunnen opleveren bij het converteren naar een reis (Garmin). De route niet laten aanpassen.

 

15-05-2022 13:00
Adres

Cafetaria De Schuur (Sportschuur)
Sint-Maurusstraat 2
3220 Holsbeek
België

De .gpx bestanden zijn hier te downloaden (na inloggen) vanaf 1 à 2 dagen voor de rit. Als er  slechts 1 download staat dan is de gpx voor de hele route. Anders bestaat de route uit een deel van begin tot pauze, en een deel van pauze tot einde en zijn er twee download links.