Overslaan en naar de inhoud gaan

Introductie

De Moto Guzzi Club Belgium vzw is opgericht in 1981 om Belgische liefhebbers van het merk Moto Guzzi te verenigen in clubverband. Dit doen wij onder meer door regelmatig groepsritten te organiseren, onder begeleiding van wegkapiteins, en door het organiseren van diverse andere activiteiten zoals een kampeerweekend, een hotelweekend. De activiteiten van de club zijn de uitgelezen plaats om kennis te maken met andere Moto Guzzi rijders, ervaringen uit te wisselen of zelfs plannen te maken voor buitenlandse touren.
Wil je meer weten? Lees dan dit uitgebreide artikel.

 

Clubritten

2024 - Zomerrit

28-07-2024 09:00
Zomer, misschien wel de mooiste tijd om motor te rijden. Maar ook de moeilijkste periode om groepsritten te organiseren, met al die mensen die op verschillende tijdstippen op verlof gaan. Dus doen we dat niet! In plaats daarvan bieden we jullie een mooie rit aan die individueel of in zelf-georganiseerde groepjes kan gereden worden, Meer nog, we bieden eigenlijk zelfs twee ritten aan! Want de rit bestaat in twee versies: een korte van 177km en een iets langere van 324km

Andere activiteiten

Allerlei

Dikke Bertha

Eerder verschenen in Motor Klassiek, door Luc Freson .

Iedereen krijgt emails maar ik niet! Dat kan voorkomen, en is meestal te wijten aan een instelling van je mail. Veel gebruikers met een Telenet, Pandora of hotmail account ervaren dit, en deze bedrijven blokkeren email van verzendlijsten, of op z'n best zetten ze de mail in je Spam box. Maar ook veel bedrijven en verenigingen gebruiken verzendlijsten, en die mails verdwijnen terecht of onterecht ook in de Spam boxen, of bereiken je gewoon niet omdat uw email host voor je beslist heeft dat jij die mails helemaal niet moet zien. Wat kun je er aan doen?
Verzamelde wijsheden. Een bloemlezing uit diverse bronnen. Uiteraard alle op de 1 of andere manier aan motorrijden te verbinden.

Lid worden van de MGCB

Wil je lid worden van de Moto Guzzi Club Belgium?
Lees dan hier meer!

Recente inhoud