Overslaan en naar de inhoud gaan
Beschrijving

We vertrekken richting Lozen om daar linksaf langs het kanaal, de Zuid-Willemsvaart, richting Weert te rijden. Ja ja, we zitten weer in Nederland voor de verandering. Vandaaruit naar Altweerterheide - Tungelroy - Stramproy en terug weer de grens over naar Molenbeersel. Via het natuurgebied ’t Broek (Beerselerdijk) binnendoor naar Tongerlo (niet van het abdijbier) en het Opitter (wel van het bier) van Kim Clijsters. Het blijft nog even binnendoor naar Neerglabbeek en Gruitrode. Juist opletten: in het centrum, bij de Commanderij, staat een flitspaal!!! In de eerste 2 weken 5000 boetes, ik kan het weten (51 km/u = 53 €).

Weer een binnendoortje naar Wijshagen en Ellikom om uiteindelijk in Kaulille te belanden. Vandaaruit naar een ander Lille: Sint-Huibrechts-Lille, en Achel en richting Hamont om ons te verwarmen op het eindpunt: De Posthoorn.
De rit is 80 km lang en hopelijk niet te koud en geen sneeuw voor de veiligheid.

Edje en Betty

25-02-2024 13:00
Adres

Cafetaria De Posthoorn
Stationsstraat 7
3930 Hamont
België

De .gpx bestanden zijn hier te downloaden (na inloggen). Als er  slechts 1 download staat dan is de gpx voor de hele route. Anders bestaat de route uit een deel van begin tot pauze, en een deel van pauze tot einde en zijn er twee download links.